Wij komen geheel vrijblijvend langs om na te gaan of uw boekhouding en/of loonadministratie efficiŽnter en/of goedkoper kan. Ook in de avonduren.
Top 5 apps voor starters
OKTOBER 2012

ABCOUDE - Een eigen zaak beginnen levert een hoop stress op. Dit moet gebeuren, dat moet worden geregeld. Gelukkig helpen apps op smartphones en tablets starters een handje. Zoals slimme urentellers voor klussen/projecten. Zelfs ondernemers skills kunnen worden bijgeschaafd.

1 Urentellers
Voor de administratie is het van groot belang dat gewerkte uren worden bijgehouden. Het geeft starters inzicht in hoe lang een klus duurt en wat de verdiensten zijn. Hours Tracker is zo'n slimme iPhone-hulp. De app kan verschillende klussen tegelijk aan. Er zijn prima alternatieven. Coen bijvoorbeeld. Coen is een betaalde app speciaal voor kleine ondernemers. Klanten kunnen worden aangemaakt, uren ťn kilometers kunnen worden geregistreerd. Gebruikers hebben ook prima ervaringen met Billings Touch (iPhone, kan worden gesynchroniseerd met Billings op de Mac) en Tikal Time Tracker (Android)..

2 Mobiel CRM
Wie een bedrijf opstart, doet er goed aan vanaf het begin klanten goed in kaart te brengen en afspraken vast te leggen. DejaOffice (Android en iPhone) is ontworpen als een CRM-pakket voor onder meer op smartphones. Invoeren van klanten, een uitgebreide agenda die kan worden gekoppeld aan klanten, het kan allemaal. De app kan worden geÔntegreerd met iPhone contacts. Wordt onder meer in het Nederlands ondersteund.

3 Razendsnel typen
Het automatisch aanvullen van woorden, een optie op veel mobieltjes, brengt velen tot razernij. Voordat je het weet staat er totale onzin. SwiftKey 3 (Android) is een dit jaar veel gelauwerde app die we het voordeel van de twijfel gunnen. Het programma, dat zichzelf Ďinleeft' in het taalgebruik van de gebruiker, voorspelt zelfs woorden die nog moeten worden getikt. Nog een stap verder in de tijd en dit stukje is helemaal door de app geschreven.

4 Skills
Vrijwel elke ondernemer heeft de ambitie om een tycoon te worden. Dat vergt veel vaardigheden. Als u tussen alle drukte door even de zinnen wil verzetten, dan is een leerzaam spelletje misschien een idee. De ondernemers skills kunnen worden aangescherpt in het strategische zakenspel Zapitalism. Doel is om een retailimperium op te bouwen. Uitgespeeld? Word eigenaar van een fabriek en probeer deze flink uit te breiden in Profitania.

5 Inspiratie
Wie even behoefte heeft aan een flinke dosis inspiratie moet via de iPad eens een kijkje nemen in de wonderlijke en vermakelijke wereld van TED. TED is een jaarlijks congres in CaliforniŽ waar de meest innoverende en inspirerende voordrachten worden gehouden over bijvoorbeeld technologie. TED staat bol van de ideeŽn. Echt een aanrader. Live meemaken kan natuurlijk ook, gewoon in Amsterdam tijdens Tedx.

Bron: Huib Hikke | www.businesscompleet.nl


Andere tips & adviezen in de maand OKTOBER 2012:
Heeft u vragen of wilt u informatie aanvragen? Bel ons op: 0251-795002 of 06-53526210 of mail ons op: info@vanderhorst-admin.nl.
Laatste nieuws


Al het relevante nieuws uit het regeerakkoord
OKTOBER 2017

Bekijk hier al het relevante nieuws uit het regeerakkoord punt voor punt beschreven, ...
Lees de nieuwsberichten4 fiscale veranderingen inzake hypotheek in 2018
SEPTEMBER 2017

Op Prinsjesdag zijn geen verrassende nieuwe maatregelen voor huis- en hypotheekbezitters bekendgemaakt, maar alle veranderingen waartoe, ...
Lees dit gehele nieuwsberichtZoek de verschillen: zelfstandige of werknemer
DECEMBER 2016

Onduidelijkheid over de vraag wanneer iemand als zelfstandige of werknemer moet worden beschouwd. De Wet DBA moest voor verheldering zorgen, ...
Lees dit gehele nieuwsbericht